2017. január 23., hétfő

HOBO - Blues Jim Morrisonnak B.D Records kiadás - Jelenlegi ára: 1 150 Ft

HOBO  2001. -es magnókazettája
9 dallal.....
Hibátlan állapotú magnókazetta.... -az eredeti borítónyomatával....
Kedves vásárlóm! A megvásárolt termékeiért (maximum 25 kilogrammig ) csak 599 Ft-nyi szállítási díjat kérnek, ha az Ön lakhelyén is van webox csomagkiadó terminál. (Kérem, nézze meg ezt a webox. hu oldalon! ) Ezek országszerte a nagyobb városokban már megtalálhatóak, kezelésük nagyon egyszerű. A szállítási idő gyors, de nem házig viszik a csomagot, hanem a webox termináltól --- ahol saját magam rakom be a csomagterminálba --- az Ön lakhelyére, a helyi webox csomagkiadó terminálig. Önnek már semmi plusz költségébe nem kerül a csomagnak az automatából történő felvétele.
Az aukció tárgya:
A fotókon látható karcmentes állapotú nagylemez (LP)
Szállítási lehetőségek:
Személyes átadás elsősorban Budapesten a XI. és I. kerületben, ill. a pesti belső kerületekben: V, VI, VII, VIII, IX. Szükség esetén, előzetes egyeztetést követően más helyszín is megoldható.
Postai úton a vételár és a (mindenkori postai díjszabás szerinti) postaköltség (ajánlott levél: 75oFt) bankszámlámra történő megérkezését követően ajánlott levélként postázom.
Webox futárszolgálat: A webox futárszolgálat postafiók-hálózatán keresztül (lásd: webox. hu honlapját) csomagonként max. 25 kg-ig 599 Ft-ért küldöm el akár budapesti, akár vidéki vevőm részére is, aki nem ragaszkodik a házhozszállításhoz, hanem érte tud menni a lakóhelyén lévő webox terminálhoz. Ez a rendszer teljesen hasonló a Magyar Posta által kialakított Posta-csomagpont-szolgáltatásához.
Jelenlegi ára: 1 150 Ft
Az aukció vége: 2017-02-12 19:34 .