2017. február 22., szerda

Tree Dazzler karácsonyfa fényfüzér - Jelenlegi ára: 24 990 Ft


A karácsonyi égősor csak vesződséget jelent? Fáradságos órákat tölt a díszítéssel, majd kiderül, hogy az égők fele nem világít? A karácsonyi díszek leszedése pedig maga a horror?
Mostantól az egyetlen dolog amire Önnek szüksége van a tökéletes karácsonyfához a Star Shower által fejlesztett Tree Dazzler!
 
Karácsonyfa díszítés 3 egyszerű lépésben
Alakítsa át karácsonyfáját lélegzetelállító fénytengerré rekordidő alatt! Három apró lépésre lesz szüksége: helyezze el, rendezze el, válasszon színt és kész! A díszítés így kevesebb, mint 3 perc alatt elkészülhet!
 
LED technológiával
A Tree Dazzler világító gömbjei nem forrósodnak fel és zseniális LED-színváltó-technológiának köszönhetően. A Tree Dazzler sokszínűségétől eláll családja és barátai lélegzete. Egyszerűen csak illessze a szabadalmaztatott Tree Dazzler gyűrűt a karácsonyfa csúcsára, kapcsolja be, és kész is!
 
16 különböző szín és minta
A karácsonyfa 16 különböző választható színben és mintában ragyoghat fel! A beépített Tree Dazzler vezérléssel kényelmesen válogathat a klasszikus, ünnepélyes zöld, vagy az előkelő jégkék között, sőt akár a hófehérré is varázsolhatja karácsonyfáját. A Tree Dazzler mindenki igényeit kielégíti!
Öt különböző üzemmóddal
Öt különböző csillám-üzemmód közül választhat. Ön csupán megnyomja a gombot, karácsonyfája pedig eddig nem tapasztalt szépségben csillog és ragyog. Gyermekei imádni fogják, szomszédjai és barátai pedig csak ámulnak majd.
Bemutatkozik a SHOW gomb
Egyszerűen csak nyomja meg a SHOW gombot, a fényeffektusok pedig valósággal körbetáncolják a karácsonyfát a szemet kápráztató színekben. Karácsonyfája idén az est tündöklő fénypontja lehet. A Tree Dazzler a karácsonyfa díszítés egyik legszebb és legegyszerűbb módja.
A csomag tartalma:
1 x Tree Dazzler
 
Technikai adatok:
tökéletes 1, 80 m - 2, 30 m fákra
64 lámpa szettenként
a lámpák nem cserélhetők ki
a fényfüzér hossza 1, 80 m
kábelhossz: 3, 14 m
csak beltéri használatra alkalmas
 


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-14 14:26 .