2017. augusztus 24., csütörtök

Akciós nyaralás az Adrián 2 fős mini apartmanban Murter szigetnél 2017. aug.26.-től szept.1.-ig - Jelenlegi ára: 80 000

Tisno az észak-Dalmát tengerparton fekszik Zadar és Sibenik között, Budapesttől 670 km-re. A városka ideális kiindulópont Dalmácia természeti csodáinak felfedezéséhez. Tisnóból felnyitható hídon át juthatunk a sibeniki szigetvilág egyik gyöngyszemére, a Murter-szigetre, mely gyönyörű természeti környezettel és különleges mikroklímával rendelkezik. A sziget szomszédságában található a több mint 140 kisebb-nagyobb lakatlan szigetből álló Kornati Nemzeti Park, a mediterrán térség legnagyobb szigetcsoportja.
A városkától 18 km-re fekszik Sibenik, gyönyörű történelmi belvárosával. A szomszédságában a Krka-folyó mentén található a Krka Nemzeti Park számtalan szebbnél-szebb tóval és látványos vízeséssel.
A Tolnai Villa a központtól kb. 400 méterre, a tenger mindössze 80 méterre, a domboldalon található, csodálatos panorámával a murteri öbölre. A legközelebbi kavicsos/sziklás strand 5 percre, az apró kavicsos, nagyobb strand büfével és étteremmel 15 perc sétára található. A központban üzletek, pékség, bank, posta található, kismotor és kishajó bérlési lehetőség van, a központban lévő utazási irodában busz és hajókirándulások foglalhatók. A házig vezető utakon presszók, éttermek, bárok találhatók.
Ez a 4-es számú mini apartman.
Elhelyezkedése az 1. emeleten. Egy virágos kertre néző bejárata van, egyterű stúdió mini apartman 2 főre. Van a szobában egy 140 x 200 cm-es franciaágy. Fel-le nyitható étkezőpulton lehet bent étkezni. A lakás előtt is lehet étkezni, de a kertben is van több pihenőhely, mely használható. A WC a fürdőszobában van . Nincs közvetlen kilátás a tengerre.

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-14 16:10 .