2017. november 29., szerda

NUMAN REFERENCE 802, RÓZSAFA, KÉTSÁVOS POLCHANGFALAK, PÁR, EZÜST BORÍTÓ MELLÉKELVE - Jelenlegi ára: 58 290 Ft


NUMAN REFERENCE 802, RÓZSAFA, KÉTSÁVOS POLCHANGFALAK, PÁR, EZÜST BORÍTÓ MELLÉKELVE
Termékkód: 60001618
Stílusosan decens HANG ESZTéTIKUM A Reference sorozat hangfalai, ahogy a nevük is elárulja, referenciák, ha a NUMAN hangfalak technológiájáról van szó. A gondosan kiválasztott komponensek és a kifinomult hangolás egyedivé teszik a hangképüket. A klasszikus dizájnnak és a különféle színű variációknak köszönhetően bármilyen környezetbe egyszerűen beilleszkednek. A NUMAN Reference 802 kétsávos polchangfalak kiválóan alkalmasak sztereó- és igényesebb házimozi rendszerhez való használatra. Aktív subwooferrel és erősítővel kombinálva monitoringra is alkalmasak. Akusztikus formájuk elsősorban a közepes hangok neutrális ábrázolásában és légies érintéssel jeleskedik. Precíz munka A TISZTA HANG KULTÚRÁJA Kétsávos rendszer 16, 5 cm-es (6, 5") mélynyomóval és magassugárzóval, beépített NUMAN hangvezetéssel. Az alumínium fröccsöntött szekrény, a ferrit mágnesek és az optimálisan megerősített, akusztikai habbal csillapított bassreflex faszekrény garantálja az attraktív zenehallgatási élményt. A szekrény alaplapjába mint hangoló audio komponensbe M8 csavarmenetek vannak süllyesztve. Így közvetlenül használhatók, a hegyek hosszadalmas átszerelése nélkül. Ezek szabadon elérhetők üzletünkben. A NUMAN Reference hangfalak tipikus 4 Ohm-os hangfalak, amelyek minden erősítővel összhangban vannak. Használatához nagy teljesítményű erősítőt ajánlunk, 100 - 150 W kimeneti teljesítménnyel, valamint 30 cm-es térrel minden oldalon. Amennyiben a Reference 802 hangfalat főképp szatellit hangfalként használná, elülső vagy hátsó térségben, a 30 W-tos csatorna elég lesz. Végszó Szabad választás 4 színből választhat, ízlése szerint. A hagyományos fekete vagy fehér mellett az egyedibb szürke tölgyet vagy rózsafát is megtalálja. A Reference sorozat bárminemű borítás nélkül lett tervezve. A hangfal legérzékenyebb részét - a magassugárzót - egy fémrács védi, amely megakadályozza, hogy hozzáérjünk.
Fő jellemzők:
16, 5 cm-es (6, 5") mélynyomó, alumínium fröccsöntött alvázzal és ferrit mágnessel Magassugárzó bársony kupolával, beépített NUMAN hangvezetéssel és védőráccsal NUMAN hangfal csatlakozó, aranyozott érintkezőkkel Szilikon lábak, ellenállnak a rezgéseknek M8 csavarmenet, opcionálisan NUMAN hegyre szerelhető Hangfal borító mellékelve, mágneses rögzítő rendszerrel Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x hangfal csatlakozó Tartós teljesítmény: mindegyik 80 W Csúcsteljesítmény: mindegyik 120 W Impedancia: 4 Ohm HDF doboz MDF szekrény Tompító anyag: akusztikai hab NUMAN bassreflex port biztonsági hálóval Frekvenciatartomány: 60 Hz - 22 kHz +/- 3 dB Erősítő ajánlott teljesítménye: 100-150 W Küldemény tartalma:
2 x NUMAN polchangfal 8 x szilikon láb 2 x borító Használati útmutató Termék méretei:
21 x 33, 1 x 33 cm (SzxMxM) Tömeg: mindegyik 7 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 58 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .