2018. március 29., csütörtök

Amway Home L.O.C. univerzális tisztítószer - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Amway Home L. O. C. univerzális tisztítószer
Legnépszerűbb, sokoldalú tisztítószerünket természetes eredetű összetevőkből alkottuk a mindennapi felülettisztítási feladatokra. A koncentrált készítmény nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt, és még kéztisztítóként is hatékonyan használható. Makulátlan, csíkmentes ragyogást eredményez, és minden típusú mosható padlóhoz használható (a kezeletlen fa kivételével).
Ez a sokoldalú tisztítószer biztonságosan használható minden mosható felületen. Ha a víz nem árt neki, az L. O. C. ™ Univerzális tisztítószer megtisztítja.
Természetes, növényi és ásványi anyag-eredetű tisztító összetevőket, például kókuszolajat, valamint sót tartalmaz.
Annyira kíméletes, hogy kéztisztításhoz is alkalmas, ám hatékonyan elbánik a szennyeződésekkel és a kosszal.
Az L. O. C. Univerzális tisztítószer most rendkívül aktív, növényi eredetű felületaktív anyagot tartalmaz.
Tiszta, friss illata eszenciális olajakat tartalmaz.
Nem hagy maga után káros lerakódásokat.
A teljes formula biológiai úton lebomlik.
Az L. O. C. ™ Univerzális tisztítószer használható a fürdőkádon, WC-n, falicsempén, mosdókagylón, zuhanyon és márványfelületeken. Biztonsággal használható ugyanakkor a tűzhelyek, munkapultok, mosható falak, ajtókilincsek, telefonok, kukák és festett fafelületek tisztításához.
Általános tisztítási feladat esetén adagoljon 30 ml L. O. C. Univerzális tisztítószert 5 liter vízhez egy vödörben. Mossa le a felületet, és szükség szerint szárítsa meg. Öblíteni nem szükséges.
Ha permetként használja, az AMWAY Permetszóró flakont töltse meg a 9: 1 vonalig 450 ml vízzel. Töltse fel az L. O. C. Univerzális tisztítószerrel az 500 ml vonalig, majd permetezze a felületre, és törölje szárazra.
Kéztisztításhoz használja koncentrált állapotban, majd öblítse le a kezét.


Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2018-04-18 13:14 .