2018. június 25., hétfő

808 Audio Bluetooth hangszóró SP888BKRD - LEÁRAZVA! - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Eladó 808 Audio Bluetooth hangszóró SP888BKRD
A készülék csomagolássérült!
A 808Audio Canz Plus egy Bluetooth vezeték nélküli hangszóró. Erős hangzás, kompakt formában. A Canz Plus hangszórók fel vannak szerelve egy erős akkumulátorral, amelyel akár 6 órán keresztűl élvezhetjük kedvenc zenéinket, otthon vagy akár utazás közben. A hangszórót AUX Jack bemenettel is ellátták, hogy hordozható MP3 vagy más eszközünkön található zenéket le tudjuk rajta játszani.
A hordozható kis CANZ, hozza a nagy hangot!  A kompakt méretű, elegáns és tartós alumíniumból készület a tökéletes Bluetooth hangszóró. Jól mutat az asztalon, könnyel magunkkal vihetjük az útra, egy piknikre, vagy akár sportolásra.
Mindig csatlakozzon, amikor és ahogy akar!  A Canz Plus-t ellátták vezetéknélküli Bluetooth és vezetékes kapcsolattal is. Így akár hordozható MP3 lejátszónkat, tabletünket, laptopunkat is könnyen csatlakoztathatjuk. A vezetékes bemenethez egy 3, 5mm-es Jack bemenet áll rendelkezésre.
Erőteljes lítium ION akkumulátor.  A Canz Plusba egy nagy teljesítményű lítium ION akkumulátort építettek, amely lehetővé teszi, hogy egy feltöltéssel akár 6 órán keresztűl is használni tudjuk. Kényelmes micro USB csatlakozója van, amelyhez tartozékként egy Micro USB töltőkábelt csomagoltunk.
Főbb tulajdonságok:
6 órás akkumulátor élettartam
Mínőségi alumínium ház
könnyű és kompakt
Beépített kihangosító mobiltelefonáláshoz
AUX IN 3, 5mm jack audio bemenet
Méretek: 5, 7cm x 8, 3cm x 5, 7cm
Tömeg: 220 gramm
Tartozékok: Micro USB kábel
A készülék eredeti ára: 9. 999, -
Az aukció leütése után a vásárlónak 5 munkanap áll rendelkezésére a termék átvételére, vagy előre utalás esetén az összeg átutalására, ellenkező esetben negatív értékelést adok! Kérem csak ennek elfogadása esetén vásároljon! Köszönöm!

Jelenlegi ára: 5 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 13:26 .