2018. szeptember 27., csütörtök

Endoszkóp kamera, karórás kijelzővel, Ø 8,5 mm, 80 cm, SD kártya foglalat, dnt 52160 - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

 Endoszkóp, Findoo Watch
Nagy felbontású kamera, 640 x 480 pixel
6-szoros digitális zoom (nagyítás) a több részlet érdekében
Kamera kioldó közvetlenül a kézi markolatnál
Endoszkóp kamera 80 cm hasznos hosszal
A Findoo Watch az endoszkóp kamera élő képét mutatja közvetlenül a színes monitoron, amelyet mint egy karórát a csuklón lehet viselni. Így a csövek, üreges terek vagy nehezen megközelíthető helyek vizsgálata pl. az autón még kényelmesebb lesz, mivel egy kéz mindig szabadon marad.
Élő vizsgálatok végzése foto- és videórögzítéssel sok alkalmazási tartományban lehetséges.
A hajlékony kamerakábelt, melynek hasznos hossza 80 cm, könnyen lehet bármilyen helyzetbe tenni. Egy kampó vagy mágnes felveszi a kis tárgyakat, egy a kamera fejére szerelt szögben álló tükör bővíti a látóteret. A fénykép- és videófelvételek kioldója és a fehér fényű LED-ek fényének szabályozója közvetlenül a kézi markolaton található. A rögzítés mikroSD kártyára történik. Az ábrázolt tárgy képének élessége automatikusan áll be a rögzített fókusz funkció következtében: éles képet kapunk kézi utánállítás nélkül. A monitoron a kép 180°-kal elforgatható. Az áramellátás egy beépített lítium-ion akkun keresztül történik. Készenléti állapotban a karkötő-monitor még az óraidőt is mutatja.
Sok alkalmazási lehetőség hobbi vagy szakmai területen
A Findoo Watch nélkülözhetetlen segítő a nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatánál. Nagyobb fáradság nélkül vizsgálhat csöveket, vezetékeket, vagy a járműve motorterét, ha szakadásokat vagy gyenge helyeket kíván megtalálni. Vagy benézhet a konyhai ill. zuhanyozó- vagy fürdőkád lefolyókba, anélkül, hogy ezeket előzőleg fáradságos munkával szétszerelné. A mágnessel vagy a kampóval ezenkívül kimenthet kulcsokat, gyűrűket vagy egy elveszett csavart a lefolyócsőből. A Findoo Watch birtokában többé semmi nem kerülheti el az Ön figyelmét.
Beépített LED-es kamera megvilágítás és színes-/ fekete-fehér közötti átkapcsolás
Gyengébb világítási viszonyoknál a fokozat nélkül dimmelhető kamera megvilágítás bekapcsolható. Ha ez sem elegendő, a képkontrasztok javítására át lehet váltani egy fekete-fehér képre.
Átmérő-semleges kamera feltétek. 8, 5 mm kampóval, mágnessel vagy tükörrel, és anélkül.
A kamera feltétjeit (kampó, mágnes, tükör) az átmérőtől függetlenül kell felcsavarozni a kamera hegyére, és a rögzítés nem úgy történik, mint más kameráknál, "akadályozó idegen testként" oldalról. A csavarozásnak köszönhetően a kamera tartozékok nem tudnak véletlenül leválni és elveszni.
Praktikus feltekerési megoldás a kameraszonda számára
A kameraszonda hossza a kívánt hosszra beállítható a feltekerő szerkezettel a kézi készüléken. Így a kényelmes kezelés minden helyzetben lehetséges.
A hálózati frekvencia beállítható a kép villódzásának csökkentésére.
A hálózati frekvencia beállítása lehetővé teszi a képvillódzás elnyomását mesterséges megvilágítású környezetben. A beállítás 50 és 60 Hz között lehetséges.
Jellemzők:
Kép- és videórögzítés opcionális mikroSD kártyán lehetséges. ? Bekapcsolható egy LED-es zseblámpa tartós fénnyel és villogó fény funkcióval a monitoron ? Cserélhető, vízálló kameraszonda ? A menü 5 nyelven választható (GB, DE, FR, ES, CN) ? Átmérő-semleges kamera feltétek (kampó, mágnes, tükör) ? Levehető karpánt ? A kameraszonda helytakarékosan feltekerhető a kézi készülékre ? Részben hajlékony hattyúnyak ? 3 képfelbontás választható (VGA 640 x 480 pixel, 1, 3 Mpx, 2 Mpx) ? Képek és videók időbélyegző bejelöléssel ? Automatikus kikapcsolás (deaktiválható).
Műszaki adatok:
Endoszkóp jellemzők: Fókuszálás, SD kártyanyílás, Képforgatás, Levehető monitor, Digitális zoom ? Fényforrás: 6 db fehérfényű LED (dimmelhetők) ? Fókuszálás: 20 - 80 mm ? Hajlítási sugár (max. ): 50 mm ? Kamera felbontás: 640 x 480 pixel ? Kijelző felbontás: 480 x 234 pixel ? Környezeti hőmérséklet: -10°C ... 50 °C ? Látómező: 65 ° ? Méret, hossz: 120 mm ? Méret, magasság: 50 mm ? Méret, szélesség: 65 mm ? Szonda átmérő: 8. 5 mm ? Szondahossz: 80 cm ? Súly: 80 g ? További műszaki adatok: Vízálló kamerafej (IP67) ? Képérzékelő CMOS ? Kijelző képátmérője: 6 cm ? Tápellátás: USB/Li-Ion-Akku ? Típus: Endoszkóp ? Védelmi típus: IP67 (szonda) ? Zoom (digitális): 6 x
Szállítás tartalma:
Endoszkóp kézi készülék, Kameraszonda 8, 5 mm átmérővel, 80 cm hosszúsággal. , TFT színes monitor karpánttal, Feltétek (tükör, kampó, mágnes), Videó RCA kábel, USB kábel, Hordpánt, Használati útmutató
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1229143


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .