2019. április 25., csütörtök

Autós csomagrögzítő pánt - Jelenlegi ára: 890 Ft

Autós csomagrögzítő pánt
Autós csomagrögzítő pánt
Ne hagyja, hogy bevásárláskor csomagjai szétboruljanak a kocsi csomagtartójában. Előzze meg a problémát a csomagrögzítő pánt segítségével, amely lehetővé teszi, hogy csomagjait egyben tartsa.
Ahhoz, hogy rend legyen az utastérben, és a csomagtartónkban fontos, hogy minden apró dolgot pakoljunk ki, majd rendszerezzük őket, aszerint mit hová szeretnénk tenni. A kisebb tárgyak rendszerint a kesztyűtartóban kapnak helyet, míg a sokat használt kellékek az ülés háta mögé rögzített tároló zsebekbe. Az autóápoló szereket, üvegeket érdemes a csomagtartóba helyezni, és rögzíteni a pánttal, amely strapabíró, és könnyedén tartja meg a dobozokat. Ugyan ide érdemes elhelyezni a bevásárláskor használt táskákat is: egyszerűen csak ragassza fel a pántot és helyezze el a csomagot, majd húzza át a pántot és rögzítse a másik oldalára. A pánt anyagának, és tapadásának köszönhetően könnyen megtapad a felületeken, és megőrzi a csomagok stabilitását.
Ha 25 kg-nál nehezebb tárgyat szeretnénk elhelyezni az autónkba, mindenképpen a csomagtartóban tároljuk, és használjuk a rögzítő pántot. Ha tehetjük csomagjainkat mindig szorosan az oldalfalakhoz toljuk.
Hasznos tudnivalók az Autós csomagrögzítő pántról:
? Tépőzáras kivitelezés a stabilabb tartásért.
? Bárhová felhelyezhető, ahová csak szeretné.
? Mérete 80 x 5 cm
? Piros és kék színben kapható.  ( A színeket raktárkészlet szerint adjuk ki. )


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .