2019. május 27., hétfő

Pánik táska riasztó, tolvaj, zsebtolvaj riasztó 120 dB - zsebriasztó - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Rendkívül hangos - 120 dB - pánikriasztó, két szirénával. A kis pöcök kihúzásával hozható működésbe. A hozzá tartozó elemek járnak a készülékhez.
A zsebriasztó egy feltűnésmentes apró segítség, ami szükség esetén azonnal hozzáférhető.
A nadrágon rögzíthető vagy a zsebben is elrejthető, vészhelyzetekben jelentős szerepe lehet, a veszélyes szituációk elháríthatóak vagy megfékezhetőek vele.
Pár hete, ha lett volna nálam egy ilyen, akkor most egy törött karú, fogatlan zsebtolvaj fotóját is mellé tudnám tenni...
Érdemes egy kicsit kilógó pénztárcára preparált példánnyal járni a várost, felszállni villamosra, buszra és várni a prédát...
De kritikus helyzetben arra is jó, hogy felhívjuk vele a környezet figyelmét magunkra.
Ajánlott levélként csak POSTÁN MARADÓ lehet!
---------------------------------------------
Budapesten személyes átvétel (Egyeztetés szerint napközben, este vagy hétvégén is) és lehetőség szerint kipróbálás, a Baross utcában (VIII. ) oldható meg. A Harminckettesek terétől egy megállóra, a Horváth Mihály tér közelében.
FIX ÁRAS TERMÉKNÉL NEM KELL MEGVÁRNI A LEJÁRATI IDŐT.
 
Nézd meg a többi termékemet is, hátha postaköltséget spórolhatsz! Azonos személytől érkező több rendelés esetén természetesen lehetőség szerint egy csomagban küldöm a termékeket. A vatera által ilyenkor megadott többszörözött postaköltséget ne vegye figyelembe!
A többi termékemről listát és az utánvétellel kapcsolatos tudnivalókról a +i (Ismerj meg! )rovatban olvashatsz!
Sok terméknél, igény szerint, több darabot is lehet rendelni. Ha csak egyet látsz, kérdezz és megírom lehetséges-e nagyobb tételben.
Ha postaköltséget szeretne spórolni, elutalhatja a vételárat előre és szívesen őrzöm a terméket 2-3 hétig, amíg személyesen el tud jönni érte.

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 22:25 .