2019. június 29., szombat

Mosogatószer-tabletta mosogatógéphez DISH DROPS™ AUTOMATIC - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Hatékony mosogatószer-tabletta vízben oldódó csomagolásban. A lágy vízben mutatott hatékonyabb teljesítmény hozzájárul az üvegkorrózió kockázatának csökkentéséhez. Energiatakarékos, hiszen már 40 ° C-on is kitűnő teljesítményt nyújt.
A DISH DROPS™ AUTOMATIC Mosogatószer-tabletta mosogatógéphez kombinált összetételű, mindent-az-egyben termék.   A tabletta oxigénalapú fehérítőt, alacsony hőmérsékleten is hatásos fehérítőaktiváló adalékot, lúgosító adalékokat, polimereket, proteáz enzimet, amiláz enzimet, sót és öblítőszert tartalmaz.
 A tabletta praktikus, vízben oldódó műanyag csomagolásban kapható.
Kemény vízben a termék összetevői megakadályozzák a filmréteg és a foltok kialakulását.
Lágy vízben az összetevők hozzájárulnak az üvegkorrózió kockázatának csökkentéséhez.
 A mosogatógépben nem maradnak csomók vagy mosogatószer-maradványok.
A DISH DROPS™ AUTOMATIC Mosogatószer-tabletta mosogatógéphez minden mosogatógépben tisztítható pohár, háztartási eszköz, tányér, edény és serpenyő tisztítására alkalmas.
Száraz kézzel tegyen egy tablettát a mosogatógép tablettatartójába. A csomagolást nem kell eltávolítani, mert feloldódik a vízben.
 
Figyelmeztetés:
 A tabletta nem használható tömör ezüst, ezüstözött vagy bevonat nélküli alumínium edényekhez.
Azokon a vidékeken, ahol kemény a víz, rendszeresen töltse fel a mosogatógép só- és öblítőtartályát, hogy a legjobb mosási teljesítményt érje el, és meghosszabbítsa a készülék élettartamát.


Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2019-07-20 22:55 .