2019. augusztus 28., szerda

Babysense 2Pro légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 36 490 Ft

Márka:
Babysense
Korcsoport:
Újszülött kortól
Babysense 2Pro légzésfigyelő A készülék folyamatosan figyeli a baba légzéshez kapcsolódó mozgásait. Figyelmeztet, ha a légzőmozgás megáll, vagy rendszertelenné válik. Ez teljes nyugalmat biztosít Neked abban, hogy azonnal tudd, hogy a babádnak szüksége van rád.
Babysense 2Pro légzésfigyelő
Állandóan felügyeli a baba mozgását és légzését. Akusztikus és vizuális riasztás, ha a légzés megszűnik több mint 20 másodpercre, vagy ha a légzésszám lelassul kevesebbre, mint 10 légzés percenként.
Biztonságos és integrált rendszer:
A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő padokhoz, amelyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak.
A rendkívül érzékeny érzékelő közvetlenül nem érintkezik a babával. A csecsemőt mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák. A passzív érzékelő teljesen biztonságos, nem bocsát ki semmilyen sugárzást.
Babysense-szet: a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást.
Működése: 4db AA elem (nem tartozék)
Klinikai és otthoni felhasználhatóság, légzésszámláló funkció, továbbfejlesztett mozgásszűrő, riasztás alacsony légzésszám esetén és légzőmozgás-kimaradás esetén, automata érzékenység-beállítás, normál vagy fokozott érzékenység, életkori jellemzőkhöz igazodva, speciális monitorrögzítés rövid kábeltechnikával, a fulladások megelőzésére, többszínű LED-es visszajelző, teljes matracfelület érzékelés.
Ameddig a baba nem tud önállóan helyet változtatni, addig a téglalap alakú szenzorpadot kell használni, amikor már önállóan képes helyet változtatni az ágyban, akkor kell a kör alakú szenzorpadot is beiktatni
Téglalap alakú szenzorpad mérete: 27 cm x 44 cm
Kör alakú szenzorpad mérete: 21. 6 cm
Orvostechnikai eszköz: CE0459
Egészségpénztárra elszámolható
A készülékre 24 hónap garancia vonatkozik!

Jelenlegi ára: 36 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .