2019. szeptember 30., hétfő

Samsung A510 Galaxy A5 DUAL SIM arany Kártyafüggetlen mobiltelefon, ÚJ, Gyári tartozékaival, - Jelenlegi ára: 54 900 Ft

Samsung A510 Galaxy A5  DUAL SIM arany Kártyafüggetlen mobiltelefon, Teljesen új, Dobozában, Gyári tartozékaival,
A Gyári Fehér Doboz tartalmazza :  a gyorstöltő adaptert, a microUSB kábelt, az in-ear kialakítású, mikrofonos, felvevőgombos fülhallgatót, némi leírást, dokumentációkat és a hagyományos SIM-tűt.  
Termékleírás
Méretek 144, 8 x 71 x 7, 3 mm           Súly 155 g
Épít Első / hátsó üveg (Gorilla Glass 4), alumínium keret
dual SIM,     - Samsung Pay
 Kijelző:   típus Super AMOLED kapacitív érintőképernyő, 16M szín
Méret 5. 2 hüvelyk, 74, 5 cm 2
Felbontás 1080 x 1920 képpont, 16: 9 arány
Több ponton érzékelő Igen
Védelem Corning Gorilla üveg 4
Memória Kártyahely microSD, 128 GB-ig (SIM 2 bővítőhely) - Belső 16 GB, 2 GB RAM
Kamera Elsődleges 13 MP (f / 1, 9, 28 mm), OIS, autofókusz, LED vaku,
Jellemzők Földrajzi címkézés, érintésfókusz, arcfelismerés, panoráma, HDR,  Videó 1080p @ 30fps,
Másodlagos 5 MP (f / 1, 9, 24 mm), 1080 p,         Hangszóró Igen
3, 5 mm-es csatlakozó Igen
  - Aktív zajcsökkentés dedikált mikrofon használatával
  WLAN Wi-Fi 802. 11 a / b / g / n, kétsávos, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth 4. 1, A2DP, EDR, LE
GPS Igen, A-GPS, GLONASS
NFC Igen
Rádió FM rádió
USB microUSB 2. 0, USB On-The-Go
 Jellemzők:
érzékelők Ujjlenyomat (elölről szerelt), gyorsulásmérő, távolság, iránytű
Üzenetek SMS , MMS, E-mail, Push e-mail, IM
böngésző HTML5
  - Gyors akkumulátor-töltés
- ANT + támogatás
- MP4 / WMV / H. 264 lejátszó
- MP3 / WAV / WMA / eAAC + / FLAC lejátszó
- Fotó / videószerkesztő
- Dokumentum-megjelenítő
 
Akkumulátor: Li-Ion akkumulátor 2900 mAh
Beszélgetési idő Akár 16 óra (3G)
Zenélés Akár 75 óra
A SAMSUNG Ügyfélszolgálatánál a díjmentes Prémium Távkezelés szolgáltatás keretén belül a munkatársak segítséget tudnak nyújtani annak érdekében, hogy az igényeknek megfelelően személyre tudja a felhasználó szabni az új operációs rendszert.
 
ÁTVÉTEL:
Személyesen Budapesten  a XIII. ker Dózsa György úti metro megállónál, előzetes egyeztetés alapján
ELŐREÁTUTALÁST követően Fox Post házig 999 HUF
MOL - COOP -Postaponton történő átvétel esetén a száll kts 1320 HUF
A termék leütését követően kérem, hogy a vásárló legkésőbb 24 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot és maximum 72 órán belül történjen meg a fizetés is ellenkező esetben negatívval értékelem. Kivéve ha vásárló előre jelzi a későbbi fizetési szándékát amiről előzetesen egyeztettünk. Az ezzel kapcsolatos egyéb kifogásokat és reklamációkat nem tudom kezelni.
Fizetés előreátutalással, vagy készpénzben ill. futárszolgálattal történő átvétel esetén előreátutalást követően vagy utánvéttel a termék leütését követően max 4 napon belül!
Csere, nem érdekel!
FIGYELEM!  
A terméket máshol is hirdetem ezért kérem mielőtt licitálsz rá előtte érdeklődj, hogy megvan-e még.
Ha leütötted a terméket, azzal elfogadtad a vásárlásra vonatkozó feltételeimet tehát kérlek, ezek figyelembe vételével licitálj!
SAMSUNG GALAXY A5 – DUAL SIM ARANY
Az F/1. 9-es kamerarekesznek köszönhetően mind az előlapi, mind a hátlapi kamera tiszta képeket készít - még rossz fényviszonyok között is. Használd a hátlapi kamera OIS funkcióját és készíts az eddigieknél minőségibb videókat. Ragadd meg a fontos pillanatokat a gyors kamera funkcióval, melyet a Home gomb kétszeri megnyomásával érhetsz el.
 5, 2 hüvelykes  Full HD (azaz 1080 x 1920 pixel) felbontású Super AMOLED kijelző, ami gyémánt formájú, két szubpixeles képpontelrendezést kapott,
 fény- és távolságérzékelő szenzorok vannak, illetve a másodlagos kamera, a beszédhangszóró és a gyártóra utaló felirat is megszokott helyen van, a megjelenítő alatt pedig az ujjlenyomat-olvasóval egybeépített home billentyű és a kékes háttérvilágítással tündöklő kapacitív érintőgombok kaptak helyet.
 Fizess egyszerűen és gyorsan a telefonoddal! Csak érintsd oda készüléked a kártyaterminálhoz, és a fizetés máris megtörtént.
 Továbbfejlesztett biztonság
Használd az egyszerű, de annál biztonságosabb ujjlenyomat felismerő rendszert telefonod feloldásához és a Samsung fiókod igazolásához.
 Erősebb teljesítmény
A nagyobb akkumulátor kapacitásnak köszönhetően zökkenőmentesen nézheted kedvenc HD videóidat, játszhatsz a játékokkal és streamelheted a kiváló minőségű audiotartalmakat. A gyors töltő funkcióval pedig villámgyorsan 100%-ra töltheted a készüléket.
 A fémkeretet alul és felül két-két kis műanyag elválasztócsík tarkítja. Az antennák leárnyékolása ellen mindenképp szükséges ilyeneket elhelyezni a készülékházon. Jobb oldalon találjuk a bekapcsológombot, alatta pedig egy igen széles SIM-fiókot, ahova egy darab nanoSIM-et és egy darab microSD-t tehetünk. Bal oldalt kapott helyet a két különálló hangerőszabályzó gomb, a portok pedig alulra kerültek: jól megszokott módon microUSB és 3, 5 milliméteres jack csatlakozó osztozik a helyen a hangszóróval. Felül javarészt sivárság uralkodik, egyedül egy zajszűrő mikrofon került a kütyü tetejére.
 
A Galaxy A5 (2016)-ban a Samsung saját gyártású Exynos lapkája, a 7580 Octa dolgozik.
ARMv8 utasításkészletű, nyolcmagos, 1, 6 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzor van benne, a grafikai teljesítményéért egy Mali-T720MP2 felel, mindehhez pedig 2 gigabájt RAM tartozik. A háttértár 16 gigabájtos, de ebből 4, 97-et elfoglalnak a rendszer adatai, a fennmaradó 11 gigabájt, illetve a microSD marad tárolásra, ez utóbbiból maximum 256 gigabájtosat képes kezelni.
 
A TouchWiz kinézete rettentően élénk, színes kezelőfület. A rendszerverzió továbbra is 5. 1. 1, a témázás az A5 (2016) esetén is működik, ha belépünk a Samsung fiókokkal, akkor rengeteg ingyenes és számos fizetős megjelenés tárul elénk, ezek között olyanokat is találunk, ami kimondottan csak a Galaxy A-szériára érhető el. Extrának számít az ablakos mód, ami 5, 2 hüvelyken már mindenképp hasznos, viszont az egykezes használatot megkönnyítő képernyőméret-csökkentés kimaradt.
 
Ujjlenyomat-olvasó van, maximum 3 ujjat regisztrálhatunk be, az azonosítással feloldhatjuk a kijelzőt és a webes bejelentkezésekhez is használhatjuk. Az olvasó elméletileg simán érzékel, nem kell mozgatnunk a home gombon az ujjunkat
 
 Ez a Galaxy A5 (2016) rendelkezik Full HD kijelzővel,  ujjlenyomat-olvasóval és az optikai képstabilizátorral is
A home gomb dupla megnyomására egyébként még lezárt állapotból, ujjlenyomatunk azonosítása nélkül is mindig villámgyorsan előhozza a kamerát,
A felülről lehúzható értesítési- és kapcsolófelület átláthatóan és jól működik, a gyorsbeállítások között megtaláljuk az Elemlámpa és a Ne zavarjanak üzemmódot is. A Samsung billentyűzet továbbra is remekül használható, a betűk fölött állandóan szem előtt levő számsor elképesztően megkönnyíti a dolgunkat, nem kevésbé teszi ezt a magyar szótár. Extra alkalmazásokkal nem vagyunk megfullasztva, de van S Tervező, ami gyakorlatilag a samsungos naptár, illetve akad Intelligens kezelő, amivel a rendszerkarbantartást és optimalizálást végezhetjük el. Külsős appok is vannak persze, Google-féle szoftvercsomag adott, és a Microsoft alkalmazásai (Word, Excel, PowerPoint, Skype, OneNote és OneDrive 100 GB extra tárhellyel) is megtalálhatóak rajta.
 
A mobil 2 darab nanoSIM-et képes kezelni, a Cat. 4-es LTE hálózat adott, a maximális letöltési sebesség mobilneten 150 Mbps. WiFiből 802. 11 a/b/g/n szabványokat támogató modul jár, az érzékenysége maximum átlagos, viszont Direct és hotspot funkciók is adottak. Bluetooth 4. 1 is rendelkezésünkre áll, természetesen A2DP, AVRCP és aptX is adott, a microUSB 2. 0 pedig MTP-t és OTG-t is tud, ez utóbbi nemcsak pendrive-val, hanem számos egyéb perifériával is együttműködik. A GPS-vevő hibátlanul működik, természetesen a GLONASS-támogatás is adott, a pozíciószerzés villámgyors, a jel pedig mindenhol stabil volt. Az NFC és az MST (Magnetic Secure Transmission) is adott, úgyhogy


Jelenlegi ára: 54 900 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 10:30 .