2020. január 29., szerda

Lorelli Arthur SPS isofix autósülés 0-25kg - Grey Leather 2018 - Jelenlegi ára: 56 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#a8a19b
Márka:
Lorelli
Korcsoport:
Újszülött kortól
Lorelli Arthur SPS isofix autósülés 0-25kg
A Lorelli újabb autósülése kiemelkedő oldalsó védelemmel, isofixes rögzítéssel 3 súlykategórián keresztül!
A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ.
INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL!
Lorelli Arthur SPS isofix autósülés 0-25kg
Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik számára fontos a legújabb fejlesztések által kialakított biztonság, amely 3 súlykategórián keresztül vigyáz a babára.
Akik semmit sem bíznak a véletlenre biztosan jó választásnak tartják a Lorelli Arthur autósülést, isofixes rögzítése mellett a kiemelkedő oldalsó védelme által.
Jellemzői:
0-25 kg között, azaz 3 súlykategórián keresztül használható autósülés. Fejtámlájának magassága több pozícióban növelhető, így a gyerek fejlődéséhez igazítható.
Háttámlája 5 pozícióban, kényelmes fekvőig dönthető, így ha a baba elalszik utazás közben könnyedén, egy mozdulattal elfektethető. Kiemelkedő oldalsó védelemmel látták el, amely nagyobb biztonságot ad egy esetleges oldal irányú ütközés esetén.
CuddleMe energia elnyelő párna, ez egy olyan speciális szivacs betét, amely elnyeli az ütközés általi energiákat, míg utazás során meleg, anyai ölelést idéző kényelmet ad.
Rögzítése nagyon egyszerű az isofixes csatlakozókkal, valamint a felső rögzítő pánttal. Az autósüléshez jár 2db műanyag elvezető, amellyel az isofixes rögzítés könnyebben használható, és az ülés huzatját sem sérti fel.
5 pontos belső biztonsági övvel védi a babát, amely 3 magassági fokozatban állítható, így a gyermek növekedésével együtt igazítható a biztonsági öv is.
Beszerelése az autóba nagyon egyszerű, így könnyen mozgatható ha több autótok van egyszerre használatban. Több övelvezetővel látták el, hogy a bekötés biztosan ne okozzon gondot, sőt oldalán még övtartóval is ellátták, a kicsi be és kiszállását ezzel is megkönnyítve.
Ez az autósülés menetiránnyal ellentétesen köthető be újszülött kortól körülbelül 18 hónapos korig, ezzel még jobban biztosítva a gyerek utazás közbeni biztonságát. Műanyag emelő talp tartozik még hozzá, amely nagyobb dőlésszöget ad az ülésnek az első pár hónapban történő utazásokhoz.
A gyerek kényelmét garantálja még 2 részből álló szűkítőbetét, külön fej és ülőpárnával, és csúszásmentes biztonsági öv párnák. Újszülöttek számára gerinckiemelő párnával látták el, így a hosszabb utazások során is megfelelő pozícióban helyezkedik el a baba.
Megfelel az ECE R44/04-es európai szabványnak! Huzata levehető és 30°-on mosható.
Tartozékok:
- szűkítőbetét (2 részből álló)
- 5 pontos biztonsági öv
- gerinckiemelő párna
Súlya: 12, 58 kg

Jelenlegi ára: 56 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .