2020. június 27., szombat

CAT6 S/FTP hálózati kábel 0.50 m, renkforce - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
CAT6 S/FTP hálózati kábel 0. 50 m, renkforce
Termék azonosító: 336795
Renkforce CAT6 S/FTP hálózati kábel 0. 50 m
Vezetékes otthoni vagy irodai hálózatokhoz
Ideális arra, hogy hálózati komponenseket csatlakoztassunk a vezetékes hálózatba
Max. 1000 Mbit/s adatátviteli sebességhez alkalmas
Max. 250 MHz üzemi frekvenciát tesz lehetővé
S/FTP (fonat- és fólia árnyékolás)
Univerzálisan alkalmazható
Fektesse a Renkforce patchkábelt a router és a patchpanel közé, kösse össze az AVM-Fritz Boxot a Powerline adapterrel, vagy csatlakoztasson TV-t, játékkonzolt, NAS szervert és VoIP telefonokat a hálózatra. Az RJ45 csatlakozónak köszönhetően a kábel rendkívül hajlékony alkalmazás közben és így professzionális területeken is használható.
Megbízható adatátvitel a hálózatában
A 6-os kategóriájú Renkforce hálózati kábel max. 1000 Mbit/s átviteli gyorsaságot biztosít és így 10-szer gyorsabb, mint az 5-ös kategória. Ez speciálisan az intenzív HD streaming vagy szerver alkalmazások esetén garantálja a szükséges sebességet. Ezzel ez a hálózati kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Az előnyök kézenfekvőek: Nincs rádiósugárzás terhelés, maximális biztonság, mindenekelőtt nincs sebesség-veszteség - amit az egyik végén betáplálunk, a másik végén ki is jön.
A külső zavarhatások ellen kétszeresen védett (S/FTP)
A Renkforce Cat6 kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.
Beépített védelem a kábelhez
A Renkforce hálózati kábel speciális védelemmel rendelkezik a bepattanó fül számára. Így akadályozza meg, hogy a kábel kihúzásakor a fül letörjön és így a kábel használhatatlanná váljon.
Vörösréz ? inside? (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.
Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.
ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 27 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: RJ45 ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 dugó ? Dugó kivitel: Egyenes ? Halogénmentes: Nem ? Kábel kivitel: Csatlakozókábel ? Kábelhossz: 0. 50 m ? Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 6 ? Szín: Szürke ? Vezeték alkalmazás: Hálózat ? Vezeték jellemzők: Védővel, Aranyozatt érintkező ? Árnyékolás (hálózati kábel): S/FTP
Figyelem:
Az S/FTP megnevezés megfelelel a régi PiMf szabványnak. Mennyiség: 1 db(Egységár: 2 590 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 14:36 .