2020. szeptember 29., kedd

Microsoft Windows 10 Pro OEM licensz kulcs eredetiséget igazoló COA matricával (jogtiszta!) - Jelenlegi ára: 3 690 Ft


Windows 10 Professional licenc, fizikai COA matrica (OEM).
A szoftvergyártó weboldaláról letölthető teljes Windows 10 Pro szoftver.
Teljes verzió | Bármikor aktiválható | Gyártói lifetime frissítések.
Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Holland, Szlovák...
A licenc saját Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető.
Aktiválható online vagy telefonon a Windows automata aktiváló központban.
Örök licenc, aktiválható 1db számítógépen (nincs lejárati idő).
Windows 10 Professional COA licencmatrica
A Windows 10 rendszerben elérhetők a virtuális asztalok, amelyekkel jobban rendszerezhetők és áttekinthetőbbek a futó alkalmazások, valamint munkafolyamatok. A megújult Windows operációs rendszerben gyorsan elérhetők az alkalmazások, a dokumentumok, fotók valamint beállításai egyaránt. A továbbfejlesztett és modern alkalmazás ablakok segítik a felhasználói testreszabást és a munkát. A Microsoft Edge a Windows 10 Pro új és gyorsabb böngészője, amely gyorsabb és biztonságosabb módot kínál az internet böngészésére és a dolgok elvégzésére.  A Windows 10 Pro elsősorban a fejlettebb felhasználók és vállalatok számára készült egy modern és felhasználóbarát felhasználói felülettel.
Átvétel, kézebesítés
A windows 10 ellenőrző COA matricát postán kapja meg a vásárló 2 - 5 munkanapon belül. A licenchez tartozó programot a gyártó weboldaláról töltheti le a vásárló.
Szoftver aktiválása
A megvásárolt szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utána lehetséges megadni a szoftver licenc kulcsot, amelyet a COA matrica tartalmaz. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat.
A Windows 10 Pro teljes verziója a gyártó hivatalos oldaláról tölthető le lemezkép formátumban. A hivatalos Ms letöltő linket a vásárláskor a COA matricával együtt megkapja a vásárló. A termékkulccsal a Windows 10 Pro 32 bites és 64 bites kiadás egyaránt aktiválható.
A gyártó (Microsoft) oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz ("Eszköz letöltése" gomb:  MediaCreationTool program), amellyel könnyen letölthető és egyszerűen egy Windows 10 telepítő rendszer pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
A megvásárolt COA licenc matrica globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termékkulcs), de telepítés után is aktiválható.
A Windows 10 Pro 32/64 bites verziójának COA matrica (licenckulcs) megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a Win 10 újratelepítésére lehet szükség.
Egy már korábban telepített Windows 10 Pro esetében, amennyiben nem sikerül azt utólag aktiválni, úgy a letöltő linken lévő Win 10 program telepítésére lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-röl.
OEM szoftver: A szoftvergyártó (Microsoft) rendszer-építőkkel (OEM) kapcsolatos disztribúciós megállapodása kimondja, hogy a rendszer-készítő szoftvercsomagok nem a végfelhasználók számára történő terjesztésre szolgálnak, kivéve, ha a végfelhasználók rendszer-építőként járnak el pl. saját PC-k összeszerelése és telepítése, üzembe helyezése. A "rendszer-építő" bárki lehet, aki számítógépet összeszerel és telepít egy operációs rendszert egy új vagy használt számítógépes rendszerre.
A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Minden márkanév, illusztráció, logó a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.


Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 01:27 .