2020. október 29., csütörtök

Antistress kézkrém narancsolajjal - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


A Refan Antistress kézkrém selymes, puha és gyengéd ápolás a kézbőrnek. Hatékonyan szabadítja meg a kezed a száraz és repedezett bőr érzésétől.
Illata kellemes, citrus-narancs illatú.
MIRE JÓ?
A stressz a modern nő életének része, ami sajnos egy elkürelhetetlen negatív impulzus. Az életben folyamatosan stressz-helyzetbe kerülünk, ez megzavarhatja az egészséges mentális és fizikai szervezetünk működését, ami sajnos a bőrünkön is meglátszik. A stressz-hormon hatása miatt a bőrünk elveszíti friss színét, ezért fáradtnak és öregebbnek látszik.
A stresszt nem lehet elkerülni, viszont a negatív hatásokat lehet csökkenteni, a Refan ANTISTRESS kozmetikai sorozat ebben segít neked. A stressz kezelése a kellemes citrusfélék aromáival kezdődik, amely a nyárra és a pihenésre emlékeztet - a citrom, az édes narancs és az alma frissességét harmónikusan kombinálva hat az érzékszervekre.
Az ANTISTRESS kozmetikumok különlegessége a verbena és a narancs illóolaj kivonatának köszönhető.
A verbena gyógynövényt már ősidők óta használják a kozmetikumokban, mert erősíti az idegrendszert, csillapítja a feszültséget és a stresszt, citromos illata pedig felfrissíti a testet és a lelket. A verbena kivonat jó hatással van a bőrre is, kisimítja és lágyítja azt. A narancs illóolaj enyhe narancssárga színe koronázza meg a hatást, a bőrnek friss és üde megjelenést kölcsönöz. Sokan nem tudják, hogy a narancsolaj afrodiziákum, ami erős hatással van az érzékekre - melegség érzetet, vitalitást, boldogságot és érzékiséget kelt. Kiváltó aromája az encephalitis, mely olyan anyag, ami javítja a hangulatot, megakadályozza a depressziót, és ellazítja az elmét a hosszú nap végén.
EREDMÉNY:
Rendszeres használata után a kézbőr kellemesen puha, hidratált és finom illatú lesz. Hihetetlenül gyorsan beszívódik. Az eredmény szatén lágyságú kéz, melyre jó ránézni és megérinteni.
Az ANTISTRESS kozmetikumok rendszeres használata frissességet és élvezetet nyújtanak a mindennapi életben, bőröd pedig megóvják a stressz kellemetlen következményeitől. Kifejezetten a téli időszakra javasolt, amikor a bőrt kevesebb természetes fény és feltöltődés éri.


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 19:28 .