2021. január 29., péntek

Falra szerelhető tusoló ülőke - B4311 - Jelenlegi ára: 11 000 Ft


Saját részre vett, de SOHA NEM HASZNÁLT, fel nem szerelt!
Vadonatúj, eredeti csomagjában, tartozékaival!
Csak 1 darab.
Amikor a beteg, nehezen mozgó ember akár egyedül vagy mások segítségével tisztálkodik (zuhanyzik), elég nagy megpróbáltatáson megy keresztül különösen akkor, amikor megfelelő segédeszközök hijján van.
Bár egyszerűnek tűnik, de a zuhanyzóban elhelyezhető és folyamatosan tisztán tartható felhajtható zuhanyszék beálítása sokszor nehézségbe ütközik, de nem ezé.
Az alapvetően stabil, jó teherbírású, csúszásmentes gumitalpakkal megerősített, kifejezetten zuhanyzóba tervezett, falra szerelhető zuhanyzószék nagy segítséget jelent az otthoni vagy intézményi mosdás vagy mosdatás alkalmával.
Segít minden olyan esetben, amikor a fürdőkádas mosdás nem alkalmazható, de a mosakodó vagy mosdatott személy ülni és kapaszkodni képes.  
Tervezése során külön figyeltek arra, hogy higiénikus, könnyen tisztítható, rozsdamentes és biztonságos legyen. A nagyon nagy ülőfelületen lővé lyuk a saját vagy mások általi hatékony mosdatást teszi lehetővé.  A zuhanyszék két oldalán lévő kapaszkodó a biztonságos ülésben és a felállás, leülés folyamatában.
Könnyen összeszerelhető, 4 csavarral rögzíthető a falra. Használat után egyszerűen csak fel kell hajtani, hogy mások is könnyedén használhassák a zuhanyzót.
Termékjellemzők:
rozsdamentes vázszerkezet fehér epoxi festéssel
2db csúszásmentes gumírozott láb
tisztálkodási nyílása 
használat után felhajtható a fal síkjába
felhajtva kb. 15 cm a fal síkjától
a faltól való távolsága használat közben 56 cm
ülőfelület magassága: 50 cm
ülőfelület mérete: 54 x 54 cm
terhelhetősége 100 kg
súlya 8 kg


Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 14:37 .