2021. július 25., vasárnap

D-Link DIR-600 használt vezetéknélküli router - Jelenlegi ára: 2 699 Ft

Eladó a képeken látható D-Link DIR-600 használt vezetéknélküli router
A készülék külső/esztétikai állapota kiváló (a gyári védőfólia nem lett eltávolítva), tesztelve van, megfelelően működik.
Ismertető:
Akár 150 Mbps vezeték nélküli sebesség
Egyantennás Wireless N technológia a teljes otthoni lefedettségért
Wi-Fi Protected Setup™ (WPS)
QoS motor a tökéletes hang- és videóforgalomért
A D-Link DIR-600 Wireless 150 router egyszerre több számítógépen is elérhetővé teszi a szélessávú Internet kapcsolatot. A csatlakoztatást követően létrehozhatja saját vezeték nélküli otthoni hálózatát, melyen minden otthoni felhasználó számára hozzáférhetővé teheti dokumentumait, zenéit vagy éppen fotóit.
Miért 150?
A Wireless N technológiára épülve egyetlen antennájával is 150Mbps sebességre és egy átlagos lakást tekintve teljes lefedettségre képes kieső pontok nélkül1. Természetesen a DIR-600 kompatibilis az új Wireless N, valamint a jelenleg még elterjedtebb Wireless G szabvánnyal is. Ez a sebesség bőségesen elegendő e-mailek küldésére, web böngészésre vagy otthoni fájlmegosztásra vezetékek nélkül. A router 4 portos 10/100Base-TX Ethernet switchére további vezetékes eszközök, így például asztali PC-k, médialejátszók vagy játékkonzolok csatlakoztathatók.
Teljes körű biztonság
A DIR-600 valamennyi újabb vezeték nélküli biztonsági szabványt támogat a jogosulatlan hozzáférések megakadályozása érdekében – érkezzen a támadás az Internet felől vagy akár a vezeték nélküli hálózaton keresztül. A WEP, WPA és WPA2 szabványok támogatása biztosítja a lehető legtökéletesebb titkosítást, míg a kettős aktív tűzfal (SPI és NAT) védelmet nyújt az Internet felől érkező potenciális támadásokkal szemben.
A szülői felügyelet ma már alapvető követelmény, egyes weboldalak látogatása teljesen vagy egyes napszakokra teljesen letiltható illetve engedélyezhető.
Intelligens adat priorizálás
A DIR-600 rendelkezik Quality of Service (QoS) funkcióval. Ezt aktiválva a router biztosítja az olyan interaktív tartalmak, mint a játékok, a hang- és videójel akadálytalan továbbítását a szükséges sávszélesség dedikálásával.


Jelenlegi ára: 2 699 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 02:52 .