2022. március 3., csütörtök

Chanel - Bleu de Chanel Refill (3x20ml) - EDT - Jelenlegi ára: 31 295 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Bleu de Chanel: fás illat férfiaknak, ami az üzletek polcain 2010-ben található meg.
Tervezője Jacques Polge.
Az illat összetevői: labdanum, szerecsendió, gyömbér, szantálfa, pacsuli, menta, jázmin, grapefruit, citrusok, vetiver, tömjén, cédrus és rózsabors.
 
A Chanel divatház létrejötte egyértelműen Gabrielle ? Coco? Chanel nevéhez fűződik. Egyszerű varrónői pályafutása hatalmas divatbirodalomban vált teljessé. Az első Chanel bolt Párizsban nyílt 1909-ben.
A márka legismertebb kosztümje 1926-hoz köthető - egy elegáns, fekete szegélyes, térdig érő szoknyából és egy szögletes kabátkából áll, gyapjúból szőve, szintén fekete szegéllyel, aranygombokkal, és szintén Coco nevéhez fűződik a ? kis fekete ruha? is, melyet akár alkalmi, akár nappali viseletként is lehetett hordani, minden csak amegfelelő kiegészítők kiválasztásán múlott.
A ház jelmondata a kezdetektől: ? az egyszerűség jelenti az eleganciát.? Ehhez tartják magukat mind ruha, mind a kiegészítők, mind a parfümök tervezésekor.
Karl Lagerfeld 1983-tól a ház művészeti igazgatója.
Ő az egyszerű, elegáns vonalakat keverte a friss, újszerű darabokkal, így a fiatalabb generációk is Chanel darabokat kezdtek viselni.
? Egy olyan illatot szeretnék, ami pontosan olyan, mint egy NŐ?, mondta Coco 1921-ben az akkor mán méltán híres Ernest Beaux parfümörnek. Ernest több mintát is mutatott Coconak, aki az ötödik illatnál felkiáltott- ez lesz az! , bár hozzátette, hogy kicsit több jázmint is keverjenek az illatba. A parfüm elnevezésekor megmaradtak a laboratóriumi referenciaszámnál, így született a Chanel No. 5, mely azóta is talán a világ leghíresebb parfümje.
A Chanel divatház azóta is számos parfümmel lepte meg a világot, népszerűségük töretlen, illataik időtállóak.


Jelenlegi ára: 31 295 Ft
Az aukció vége: 2022-03-04 01:45 .