2022. június 14., kedd

Seagate ST500LM000 500GB + 8GB SSD 2,5"hibrid merevlemez - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

                                                      Köszöntelek az aukciómon!!!
Egy merevlemezt kapsz, ami 500GB Sata3  tárhely és 8GB SSD-vel rendelkezik 
Közvetlenül nem hozzáférhető az SSD , oda a gyakran használt fájlok,  Windows rendszerfájljai kerülnek így a bootolás, programbetöltődés SSD sebességű lesz.
Az SSHD egy hibrid megoldás, fél úton foglal helyet a HDD-k és az SSD-k között. Egy szabvány méretű 2, 5”  normál HDD, közös vezérlőre kötve egy 8GB-os NAND flash lapka. Ez utóbbi 8GB-os modult nem érjük el szabadon, gyakorlatilag nem is látjuk, nem tudunk rá operációs rendszert telepíteni. A trükk a vezérlőben van. Folyamatosan figyeli a merevlemez terhelését, és azon fájlokat, amiket gyakran szoktunk használni, áttükrözi az SSD részegységre, így ha legközelebb szükségünk lesz rá (például az éppen betöltődő operációs rendszer, vagy alkalmazás apró fájljai esetén), akkor azt már SSD-hez közeli sebességgel fogja elérni.
MÉRET: 2, 5",
500GB+8GB SSD,
FORDULATSZÁM: 5400rpm,
CACHE: 64MB,
CSATLAKOZÓ: SATA3
                   További eladó termékeim: katt a felhasználónevemre
                                                      zsebobaba70
                                                                              
                  
Postázásról:
Több termék vásárlása esetén érdeklődjön a postadíj összegéről! Nem kell több postadíjat utalni, ha egy csomagban is elfér!!!
Az összeg beérkeztének  napján, de leginkább másnap kerül postára a csomag. A feladásról email értesítést kap, amitől számítva 1-2 munkanap alatt célba ér a csomag.
Csomagautomatába történő postázáshoz, minden esetben valós, használatban lévő telefonszámot kérnék, (az Ön érdekében)mivel arra küldik a nyítókódot.
Próbálok minden terméket kellő gondossággal csomagolni, de a szállítás alatt sérült csomagért nem tudok felelőséget vállalni! Minden csomagra kérhet törékenykezelést, ami a feladási díj 100%-a.
Az aukcióról:                   
Kérem, mielőtt licitál, győződjön meg róla, hogy valóban a leírt és a képen látható terméket kívánja megvásárolni. Ha a kép és a leírás nem egyértelmű az Ön számára, esetleg a szállítással kapcsolatosan van kérdése, kérem a licitálás/vásárlás előtt tegye fel kérdéseit, megelőzve ezzel a későbbi kellemetlenségeket.
A fizetésről:
Kérem 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy 5 napon belül személyesen, postai utalványon vagy banki átutalással rendezze az áru kifizetését. Amennyiben több terméket vásárol, fizetés előtt egyeztessünk a postaköltség díjáról.
pl: 2 db kisebb termék esetében nem kell 2 postát fizetni, nyilván egy csomagban is elfér!
Utánvéttel is postázok!!!
Minden kérdésre szívesen válaszolok

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2022-06-15 02:49 .