2022. december 12., hétfő

Panasonic Lumix FZ30 digitális fényképezőgép (részben hibás) - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

A maga korában a Panasonic FZ30 a legjobb bridge fényképezőgép volt! Még ma is kiemelkedik a széles zoomtartománya (35-420mm). A profi beállítási lehetőség és a beépitett vakut akár kiegészítő vakuval való ellátottság is széles felhasználási lehetőséget ad a gép számára! A kihajtható LCD a maga korában is profi megoldásra utal. S ennek a gépnek van egy "különlegessége" is - ami más gépekbe is jó lenne - méghozzá az élességállító-gyűrű! A 8 megapixeles felbontása sok feladatra még ma is megfelelő, s hozzá kell tenni, hogy a pixelszámra vetített képminősége nagyon jó!
 Igazából a "kedvenc gép" kategóriájában való részvételt kiérdemelte számomra, azonban ennek az eladásra kínált példánynak van egy hibája, a bele rakott memóriakártyát nem érzékeli sajnos! Más oldalról kipróbálva tökéletesen működik! - csak sajnos képet nem lehet vele így elmenteni! Vételre, azoknak ajánlom akik dísznek vagy a gyűjteménybe szeretnének egy ikonikus gépet venni; illetve a müködése miatt ugyanilyen gépekhez tökéletes alkatrésznek is! (Illetve, aki a memorikártya olvasási-hibát esetleg orvosolni tudja az ezt a gépet is megjavíthatja! )
 Az eladásra az így ahogy látható a gépet adom, s tesztelve látszik az is, hogy más oldalról működik (lásd a kihajtható LCD-t)! A hozzá tartozó eredeti aksit is adom, ami azonban már mérhetetlenül gyönge állapotú! Aksi-töltőt nem tudok adni hozzá. Akit azonban érdekel egy ilyen korabeli különleges gép, annak megfelelő vásár lehet...
 Személyes átvétellel, vagy többféle postázási lehetőséggel!

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2022-12-13 02:29 .