2017. május 30., kedd

Hagström F20T Wild Cherry Transparent elektromos gitár - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Eladósorba került a képen látható, 2006-os gyártású és vásárlású Hagström F20T, eredeti keménytokkal. A képek nem igazán adják vissza a színét. A valóságban nem körömlakk piros, hanem inkább egy érett cseresznyére vagy meggyre hasonlít, továbbá némileg átlásztik a fa erezete is.  
Les Paul/SG menzúra (24. 75 inch), kanadai juhar test, 2 x Custom 60 Alnico-5 humbucker, 21 bund, Tusq XL grafit nyereg, 18: 1-es áttételű Hagström kulcsok, Hagström FCS-1 tremoló híd,  kellemes vékony nyak (H profilú merevítőpálcának köszönhetően).
A vásárlás után szűk egy évet használtam Rocksuliban, otthon viszont ritkán került elő a tokból, mert leginkább a régi Johnson-t nyúztam. Szép lassan értékes műtárgy lett belőle, utóbbi két évben nem is láttam, mert a szüleimnél volt eltéve.
Ezt a típust úgy tudom már nem gyártják, valószínűleg 2015 óta, mikor is újra gyártani kezdték a régi H-II és H-III gitárokat. A jelenlegi product line-ban leginkább a Pat Smear signature series-hez hasonlítható (na ide egy linket akartam tenni, de a Vatera nem engedi).  
Update: A Gitár kipróbálható az Árkádia Hangszerüzletben.
Személyesen a XIII. kerületben lehet átvenni vagy alkalmanként előzetes egyeztetés után belsőbb kerületekben.  Ha nagyon muszáj, akkor banki utalás után valamilyen futárszolgálattal is tudom küldeni (utánvét és hasonló megoldással nem küldöm).


Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 07:24 .