2017. május 27., szombat

Need for Speed (2015) NFS - PS4 - Újszerű - Playstation 4 - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Eladó a képen látható kifogástalan állapotban lévő Need for Speed (2015) angol nyelvű Sony Playstation 4 (PS4) játékszoftver. A lemez tökéletesen működik, eredeti Sony termék, nem utángyártott másolat. Az aukció további részét képezi a képeken látható kézikönyv, tok, illetve a játék borítója is (vagyis a komplett játék).
A játék nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától. A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják.
Több mint 20 éve már annak, hogy megjelent az első Need for Speed játék. Ez idő alatt két tucat folytatást, egy rettenetes filmet és számtalan megújulást ismerhettünk meg ugyanezen cím alatt. Most pedig itt a simán csak Need for Speednek hívott epizód, amelynek készülésekor az alapokig visszanyúlva igyekeztek a készítők rendbe tenni az évek alatt megkopott sorozat renoméját
Az új Need for Speed gyökerei az Underground részekig nyúlnak vissza, amelyek kétséget kizáróan a legjobbak voltak az NFS történetében. Ezekből megkaptuk az éjszakai versenyzések adrenalinnal átitatott hangulatát, a hihetetlenül változatos és részletes tuningolási lehetőségeket, na és egy kis rendőrösdit is, aminek eredménye egy jó erős nosztalgiabomba lett, ami úgy robban az arcunkba, hogy majd lerepülünk a székről. Persze még mindig egy arcade autós játékról van szó, ahol úgy farolhatunk le a szerpentinek oldalán 750 lóerős kocsinkkal, mintha nem lenne holnap.
Kiadó:
Electronic Arts
Fejlesztő:
Ghost Games
Típus:
Autóverseny, racing
Megjelenés dátuma:
2015. november 5.
Ajánlott fogyasztói ár:
8. 990 Ft
Lemez(ek) állapota:
10/10
Hibátlan, karcmentes, újszerű állapot.
Kézikönyv és mellékletek állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Tok illetve borító állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Garantáltan nálam kapható a piacon a legalacsonyabb áron a játék! Kérlek, hogy tekintsd meg a további aukcióimat is, ahol különféle Xbox 360 és Playstation 3 játékszoftvereket találhatsz, illetve vásárolhatsz akár 1 forintról, vagy nagyon alacsony, kedvező áron! Nem hiszel a szemednek hogy ilyen olcsó? Nézd meg értékeléseimet: Doom, Killzone, Guitar Hero, Evolve és egyéb PS4 játékokat adtam el az elmúlt időszakban mélyen ár alatt!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere érdekelhet, ha van valamilyen ajánlatod, ne habozz! Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2017-06-11 18:00 .