2021. október 31., vasárnap

AVENLI Merevfalú, Szigetelt Jacuzzi - Osaka (4Fő számára) - Jelenlegi ára: 249 000 Ft

AVENLI Merevfalú, Szigetelt Jacuzzi - Osaka   (4 fő számára)
Fúvókák száma : 90
Méretek, külső: Ø. 156 x H. 70 cm
Méretek, belső: Ø 140 x H. 70 cm
Vízmélység: 42 cm
Spa szivattyú: 2040 W
Kapacitás: 860 liter
Netto tömeg: 26 kg
Külső burkolat: Műbőr
Szigetelt oldalfalak
Szín: Fekete
4 Fő számára
Extra nagy jacuzzi kültéri használatra.  Gyönyörű, stílusos kivitel.  Luxus kiegészítője pl.  az otthoni kert vagy a nyaraló terasza, ahol 110 légsugaras lyukból élvezheti a meleget és a masszázst (90 alul és összesen 20 a falnál).
Felső borító mellékelve.  A mellékelt fedél gyermekzár funkcióval rendelkezik.
Ezenkívül egy felfújható fedél is megvásárolható, amelyet a felső fedél alá helyeznek extra szigetelésként, amikor a fürdő nincs használatban.
Ha ezt a fedelet használja, amikor a fürdő felmelegszik, valamint amikor nem használja, akár 20% -os hőveszteséget takaríthat meg.
A fürdő falait kívül fekete rattan, belül pedig erős, laminált PVC borítja, ami extra szilárdsá teszi.  A falak belső magja szilárd habból készült, ami tovább növeli az oldalak 50% -os szigetelését a felfújható fürdőhöz képest.
Max.  a hőmérséklet 42 ° C, ami az ilyen típusú fürdők piacán a legmagasabb.  A masszázs funkció befejezi a fürdő élményét - csak dőljön hátra, és megszabaduljon az egész test izomfájdalmától.  Testnek és léleknek egyaránt jó.
Állítsa a víz hőmérsékletét 25 ° és 42 ° közé (a külső hőmérséklettől függően).  A hőszivattyú csak akkor áll le, ha elérte a kívánt hőmérsékletet.  Automatikusan újraindul, ha a víz hőmérséklete 2 ° C alá csökken a kívánt hőmérséklet alá.
A szűrőrendszer biztosítja, hogy a fürdő mindig egészséges és tiszta maradjon.  A szűrő 150 szövetet tartalmaz, amelyek a legjobb minőségű anyagból készültek.  A szűrőpatront rendszeres időközönként ki kell cserélni - attól függően, hogy milyen gyakran használják a medencét.  A további szűrőpatronokat külön kell megvásárolni.  A fürdő beépített digitális vezérlővel rendelkezik, amely figyelmeztet, ha a szűrőt meg kell tisztítani vagy a szűrőpatront ki kell cserélni.
A fürdőt a jelenlegi szabványok szerint tesztelték, és GS minősítéssel rendelkezik.  Minden alkatrész a legmagasabb szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve a 10 mA (P) RCD védelmet és az IPX5 tömítettséget.  Ne felejtse el használni a mellékelt hibrid dugót - elengedhetetlen, hogy a fürdő földhöz legyen csatlakoztatva.  Ezért győződjön meg arról is, hogy a használt aljzat földelt.
A fürdőhöz extra leeresztő tömlő és kerti tömlő csatlakoztatható.  A kezelőpanel zárható, így garantált a tökéletes fürdőélmény - ugyanakkor irányíthatja, hogy ki használja a fürdőt.
A fürdőt nem szabad kint hagyni, ha a hőmérséklet 10 ° C alá csökken.  Ez károsíthatja a PVC -t.  A medencét nem szabad bekapcsolni, ha a víz fagyott.  Ezért ajánlott, hogy a medencét csomagolják össze télen, mivel a fürdő már nem használható, ha a hőmérséklet 2 ° C alá csökken.
A TERMÉK SZÁLLÍTÁSI IDEJE 2 HÉT
A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK


Jelenlegi ára: 249 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-31 13:40 .