2022. augusztus 5., péntek

DORMEO Siena matrac 80x200 - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

DORMEO SIENA MATRAC
14 cm magas, jól szellőző, lélegző matrac, ami a jó megtámasztás és a kemény alvófelület tökéletes egyensúlyát nyújtja. Keménysége révén remek választás hason vagy háton alvók számára. Csúcsminőségű Ecocell® habból készült, extra szellőzést és antibakteriális védelmet nyújtó huzattal, ami 40° C-on mosható.  
KEMÉNY ALAPMATRAC PLUSZ ALÁTÁMASZTÁSSAL A KÖZÉPSŐ ZÓNÁBAN
A Dormeo Siena matrac egy kényelmes, kemény és jó alátámasztást nyújtó matrac, amelyet úgy terveztek, hogy megtámassza a nyakat, a gerincet és a csípőt. A megbízható alátámasztás érdekében megerősített középső zónával rendelkezik, amelyet speciálisan úgy alakítottak ki, hogy bármilyen alvási pozícióban megfeleljen az  testtípusodnak. Tartósan rugalmas, a ránehezedő nyomás ellenére megőrzi a formáját, ezért mindig tökéletesen alkalmazkodik a testhez.
RÉSZESÍTSD MAGAD EGÉSZSÉGES, FIATALÍTÓ, ALVÁSBAN A KEMÉNY ECOCELL MATRACBELSŐN
A Dormeo Siena matrac megfelelő mindenki számára, aki jó alátámasztást adó, kemény és friss matracot keres. A matracbelső 14 cm vastag Ecocell® habból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik a test vonalaihoz, ezért hihetetlenül kényelmes és kiválóan követi a gerinc vonalát alvás közben.
VÉDELEM AZ ÁGYBAN LEGGYAKRABBAN MEGTALÁLHATÓ ALLERGÉNEK ELLEN A ZAVARTALAN ALVÁS ÉRDEKÉBEN
A huzat CleanEffect® kezelésének köszönhetően a Dormeo Siena matrac segítségével higiénikus alvási környezetet hozhatsz létre, amely véd a kórokozók, a baktériumok, a poratkák és a kellemetlen szagok ellen. Hogy még levegősebb legyen, az alján és az oldalán jól szellőző 3D-s Airmesh anyag található, ezért egy friss, száraz és jól szellőző matracon töltheted az éjszakákat..
LEVEHETŐ HUZAT PRAKTIKUS CIPZÁRRAL
Ennek a strapabíró matracnak a huzata praktikus cipzárral van ellátva, ezért egyszerűen bármikor kicipzározhatod és leveheted a huzatot. Az egészséges és friss alvási környezet megőrzése érdekében mosógépben mosható. Ébredj frissen és kipihenten, miután egy kellemes éjszakát töltöttél a Dormeo Siena matracon.
FRISSESSÉG, AMIT EGYSZERŰEN IMÁDNI FOGSZ
A kiváló minőségű Ecocell® egy kényelmes új generációs hab, amelyet speciálisan úgy terveztek, hogy megfelelő alátámasztást és kényelmes alvást biztosítson. A különleges, 3D-s cellás szerkezet hatásos légáramlást tesz lehetővé egész éjszaka, ráadásul újrahasznosítható, könnyű súlyú és könnyen tisztítható. Higiénikus, bőrbarát huzata megvéd alvás közben a baktériumoktól és a poratkáktól.
CLEANEFFECT® -TEL KEZELT HUZAT A HIGIÉNIKUS, BAKTÉRIUMMENTES ALVÁSI KÖRNYEZETÉRT
A Dormeo Siena matrac huzatát speciális CleanEffect® védelemmel látták el, amely higiénikus és friss alvási környezetet hoz létre, amely mentes:
a baktériumoktól
a poratkáktól
a szagoktól.
A Dormeo Siena matrac ezért ideális olyanok számára, akik hajlamosak az allergiára és az asztmára. A praktikus cipzárral ellátott huzat levehető és mosógépben mosható.

Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2022-08-06 02:27 .