2019. február 28., csütörtök

Intenso MemoryCenter 3.5" USB3.0 5TB külső merevlemez - Jelenlegi ára: 51 360 Ft

Esperanza EBN001P Körömszárító UV lámpa - Rózsaszín (10114)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
Bámulatos mennyiségű adat befogadására képes az Intenso Memory Center 3, 5" méretű külső merevlemez. 5 TB kapacitású tárhelye szinte mindent képes elnyelni, rengeteg HD minőségű film, program vagy más típusú fájl helyet kaphat rajta, de ekkora fogadóképesség akár a géped tartalmának biztonsági mentésére is alkalmassá teszi. Az adatok transzportálása USB 3. 0 interfészének köszönhetően meglehetősen gyorsan zajlik, és míg tart az aktív adatátvitel, egy kék színnel világító LED jelzi azt. Széleskörű kompatibilitással bír, lényegében minden mai operációs rendszerrel használható, és méreteit tekintve is meglehetősen baráti. Tökéletes választás nagy mennyiségű adat tárolására és szállítására egyaránt.
Gyártó: Intenso
Méret: 3, 5"
Kapacitás: 5 TB
Maximális olvasási sebessége: 85, 00 MB/s (570 x)
Maximális írási sebessége: 75, 00 MB/s (503 x)
Kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8. 1/10, Mac OS 10. 6 or higher, LINUX 2. 4x
Interface: Super Speed USB port 3. 0
Kiegészítők: hálózati adapter (12V-1, 5A), USB 3. 0 kábel
Szín: Fekete
Méret: 189 x 120 x 34 mm
Tömeg: 650 g
Így is ismerheti: Memory Center 5 TB USB 3 0 6031513, MemoryCenter5TBUSB306031513 
Kapacitás: 5000 GB
Áramforrás: Elektromos hálózat
Fordulatszám: 5400 rpm
Cache mérete: 32 MB
Csatlakozók: USB 3. 0, USB 2. 0
Szélesség: 120 mm, Magasság: 34 mm, Mélység: 189 mm
Súly: 650 g
 
ÁT NEM VETT CSOMAGOK: A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.

Jelenlegi ára: 51 360 Ft
Az aukció vége: 2019-03-21 10:19 .