2019. február 28., csütörtök

Samsung Galaxy S7 Dual Sim LTE 32 GB Mobiltelefon GOLD- arany ÚJ gyári kártyafüggetlen - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

ELADÓ 1 db Samsung Galaxy S7 Dual Sim LTE 32 GB Mobiltelefon GOLD  (Arany) (G930F) kártyafüggetlen érintőképernyős telefon ÚJ - Magánszemélytől.
Kamera: 5 megapixeles, 12 megapixeles
Operációs rendszer: Android 8. 0 OREO
Csatlakozó: Micro USB, 3, 5 mm Jack
Méret: 143. 4 x 70. 8 x 6. 9 mm
Súly: nincs információ
Memóriakártya-foglalat: microSD, microSDHC, microSDXC
Kijelzőméret: 5, 1 "
Kijelző felbontása: 1440 x 2560 Pixel
Kijelző színmélység: Super AMOLED
Memória: 4 GB RAM / 32 GB ROM
Működési frekvencia: 900 MHz, 1 800 MHz, 1 900 MHz, 850 MHz
Adatátvitel: EDGE, 3G, GPRS, Bluetooth, WiFi, LTE
Beépített GPS-vevő: van
Alkalmazások: további alkalmazásokkal bővíthető
Hangfunkciók: hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók: MP3 lejátszás, médialejátszó, MP4, DivX, Xvid, MKV, AVI, 3gp, JPEG, BMP, PNG, GIF
Közösségi funkciók: bővíthető
Extra funkciók: zseblámpa funkció, egyedi fényhatások, másodlagos kamera, mozgás érzékelő szenzor, Android operációs rendszer, DLNA, digitális iránytű, LED vaku, Pulzusmérő, ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, egyujjas zoom, éjszakai felvétel mód, G szenzor, WiFi
Akkumulátor: 3000 mAh (Li-Ion)
A Galaxy S7 formaterve az a terület, amely messze az androidos mezőny fölé emeli és stabilan a prémium szegmensbe pozicionálja ezt a telefont. Az előlap és a hátlap üvegből készült, a két lap között pedig a finoman megmunkált alumínium keret található. Az illesztések elképesztően pontosak, a telefon "egyben van", fantasztikus minőségélményt ad a készülék, jobbat (vagy hasonlót), mint a legújabb iPhone-ok.
E telefon esetében egyesítették a funkciót a formával. Okostelefonban eddig sosem látott funkciókat vezettek be, amelyeket mostantól egy percig sem akarsz majd nélkülözni.
töltsd le az AIDA64-et, majd a magyar programban az Eszközökre kell rámenni ott tudod ellenőrizni a készülék részletes adatait pld ul… …. ennek a. Processzora : Samsung Exinos8890 (gyári)
Camera
A Galaxy S7 telefonnal készített képek mindig élesek, tiszták és élettelik lesznek.
Az éleken ívelt, üvegborítású hátlap felső harmadára a kitűnő képességekkel rendelkező, 12 megapixeles főkamera került, … … … … A kevesebb mint fél milliméterre kiemelkedő, f/1. 7 apertúrájú, Dual Pixel technológiával operáló kamera mellett található a ledes villanó, valamint az adott esetben a másodlagos kamera exponálógombjaként is funkcionáló pulzus- és véroxigéntelítettség-mérő szenzor.
Játék
A Galaxy S7 és S7 edge játékvezérlő központjának, valamint játékfelvételi és más, játékokkal kapcsolatos funkcióinak köszönhetően a mobilos játék ezentúl sokkal élvezetesebb lesz.
Kijelző:
A 2, 5K vagy QHD (2560x1440) felbontású, 577 ppi pixelsűrűségű kijelző továbbra is káprázatos vizuális élményt nyújt. A gyémánt elrendezésű, szubpixel rendereléssel operáló Super AMOLED megjelenítő szinte valószerűtlenül éles és részletes képet mutat. A maximum fényerő majdnem 25%-kal nőtt az S6 megegyező paraméterekkel rendelkező képernyőjéhez képest… … ….
Hardver
Nagy teljesítményű processzorainak köszönhetően az alkalmazások a Galaxy S7 telefonokon gyorsan és simán futnak, valamint megbízhatóan kezeli a microSD-kártyán tárolt összes adatot. A töltés pedig még a nagyobb akkumulátorral is villámgyors.
Víz- és porálló
A több különböző speciális anyag kombinálásával olyan egyszerű, mégis igen hatékony módszert dolgoztunk ki, amely az USB- és fejhallgató-csatlakozók szabadon hagyása mellett is hatékony szigetelést biztosít a belső alkatrészek számára.
Az IP68-as szabvány szerint a készülék 1, 5 m mélységben 30 percig nem ázik be, illetve porálló is.
TARTOZÉKOK
Doboz tartalma: a  headset, a mobilkészülék, MicroSim tű, töltő
Samsung KNOX
A Samsung rendszeresen frissülő biztonsági megoldásai folyamatos védelmet nyújtanak a hackerek és a rosszindulatú szoftverek ellen. A KNOX szolgáltatás a bizalmas adatokat biztonságosan elkülönítve és titkosítva további védelmet biztosít.
Smart Switch
A Telefonunkon értékes képeket, fájlokat és adatokat tárolunk. Régi telefonodról minden szükséges adatot átvihetsz a Galaxy S7 vagy S7 edge eszközre a Samsung Smart Switch alkalmazással. Ráadásul az egész hihetetlenül egyszerű.
A SAMSUNG Ügyfélszolgálatánál a díjmentes Prémium Távkezelés szolgáltatás keretén belül a munkatársak segítséget tudnak nyújtani annak érdekében, hogy az igényeknek megfelelően személyre tudja a felhasználó szabni az új operációs rendszert.
ÁTVÉTEL:
Személyesen Budapesten a MÜPÁ nál, vagy a XIII. ker Dózsa György úti metro megállónál, előzetes egyeztetés alapján
Vidékre, vagy Budapesten költségmentesen kipostázom
A termék leütését követően kérem, hogy a vásárló legkésőbb 24 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot és maximum 72 órán belül történjen meg a fizetés is, ellenkező esetben negatívval értékelem. Kivéve ha vásárló előre jelzi a későbbi fizetési szándékát amiről előzetesen egyeztettünk. Az ezzel kapcsolatos egyéb kifogásokat és reklamációkat nem tudom kezelni.

Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-21 10:37 .