2019. február 25., hétfő

Perfect Nails BOND Gel - alap zselé 4ml - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

BOND GEL = vitaminos alapzseléLehelet vékony, vitaminos, híg és oldható alapzselé. Univerzális alap, mely segíti a tapadást, és gátolja a felválást, miközben vitaminnal táplálja a körmöket! Ideális és nélkülözhetetlen társa minden lakkzselének!? Lakkzselék alá: Jobban oldódik, és vékonyabb réteget képez az eddigi alapoknál, így lakzselé alá használva, még természetesebb lakkozott hatást biztosít manikűrnél és pedikűrnél! (LacGel 00-ás átlátszó lakkzselé-alap helyett)? Díszítéshez transfer fóliával: Megbízhatóbb a működése, mint a hagyományos transfer fólia ragasztónak. Megépített köröm reszelése és bufferozása után portalanítás. Bond Gel felvitele a kívánt nagyságban és formában vagy minta kialakítása, majd kb. 1 perc köttetés után a fólia rányomása és gyors lerántása. Szükség esetén a minta kiegészíthető akrilfestéssel, vagy egyéb díszítő elemekkel (pl.: strasszkövek), majd az egész körmöt borítjuk Top Gel fedőfénnyel. Kötési idő:  UV lámpában 2 perc (36 W), LED lámpában 30mp (405nm)Használat:  Körömelőkészítés + Perfect Prep + (itt nem kell, de szükség esetén lehet még PERFECT BOND-ot is használni a különösen problémás vendégekhez, viszont, így csökken az oldhatóság! ) + Bond Gel (köttetés) + (itt nem szükséges, de igény szerint lehet fixálni) + a kiválasztott LacGel szín felvitele (köttetés)+színtelen Lac Gel Base/Top felvitele (köttetés)
Fontos:  
Lakkzselé előtt nem szükséges fixálni a megkötött Bond Gel-t, viszont a diszperziós réteg eltávolításával elkerülhető az esetleges felgyűrődés, elfolyás. A végeredmény szép sima és egyenletes lesz.  
Rugalmas építő zselék alá is használható a Bond Gel. (A hagyományos építő zselék merevek, így azok alá nem célszerű alkalmazni a Bond Gel-t. ) Nem szükséges fixálni a megkötött Bond Gel-t, de igény szerint el lehet távolítani a kötéskor kicsapódó diszperziós réteget a bombabiztos tapadás érdekében.
Vásárlói vélemények:
 nagyon szuper tényleg ugy van ahogy levan irva szeretem !!!!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .