2019. február 23., szombat

Robotporszívó Porszívó Robot PROFI Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! - Jelenlegi ára: 400 Ft

Eladó Robotporszívó
Típus: ELV M-288
Auto Vacuum Intelligent Floor Vac 
A gép bekapcsol, jön megy, működik de az akku gyenge, kb 10 perc után lemerül és a gép dokkolóra áll. Az akkut érdemes lenne regenerálni, vagy ha kell újracellázni, akár lítiumosra. Az akkupakk könnyen hozzáférhető, (bontatlan, gyári) hozzáértők kis költségvetésből könnyen meg tudják oldani. Külsőre csak pár használati nyom van rajta, jó állapotú, a képek magukért beszélnek. Akadályokat kerüli, szívóereje rendben van. A kefék valamint a szűrő egyaránt újszerű állapotúak.  A töltője nem gyári, de működik vele rendben, a visszajelző is világít rajta töltéskor.  Ha merülni kezd, automatikusan visszamegy a dokkolóhoz. Hatékonyan gyűjti össze a hajszálakat és az állatszőrt. Automatikusan bejárja a szobát, és felporszívóz mindenhol, az ágyak és az egyéb bútorok alatt is. Infravörös érzékelői segítségével kikerüli az akadályokat, elkerüli a zuhanást. Egyaránt használható parkettán, járólapon, linóleumon és szőnyegen.
Akkumulátor típusa: 14, 4V 1700mAh
Szűrő típusa: HEPA (allergiás betegségek, háziállatok esetén nagyon hasznos)
Takarítási módok: normál (Clean), kis helyen (Spot), lemerülésig (Max)
Időzítő funkció
Könnyen kezelhető
A robot méretei: átmérő: 44 cm, magasság: 9 cm, tömeg: 2, 7 kg
Praktikus fogantyújánál fogva könnyen mozdítható
Tartálya higénikusan üríthető, tisztítható, nem kell bele porzsák
Gyűjtőtartály: 0, 25 liter
Töltőállomással, töltővel, távirányítóval, virtuális fallal, tartalék új kefével és szűrővel, valamint használati utasítással kompletten adom, ahogy a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Új ára 100 ezer Ft körül van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer. Licitáláskor kérem vegye figyelembe, hogy lejárati idő előtt nem zárok és licitet sem törlök. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs.
A szállítás házhoz Vaterafutárral történhet, emellett PostaPontra valamint Foxpost csomagautomatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint összérték feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi hirdetésemet is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
Erre a linkre kattintva feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2019-03-03 19:40 .